ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Ζούμε σε μία εποχή όπου κανείς δεν πρέπει να μένει αδιάφορος και αδρανής. Αισθανόμενος λοιπόν το βάρος της ευθύνης που αναλογεί στους νέους ανθρώπους, συντάχθηκα εξαρχής στην προσπάθεια του Θόδωρου Καρυπίδη.
Μία προσπάθεια ανεξάρτητη και καθαρή, βγαλμένη όχι από κομματικά γραφεία αλλά από τα σπλάχνα της κοινωνίας. Μία προσπάθεια μέσα από ανοιχτές διαδικασίες διαβούλευσης, που αποτελεί και έναν από τους βασικούς ιδρυτικούς πυλώνες της παράταξης Ανατροπή-Δημιουργία, με απόλυτο και καθοριστικό παράγοντα, την περιφερειακή συνείδηση, μία έννοια που πρώτος ο Θόδωρος εισήγαγε στην τοπική ενημέρωση.
Για να σας δώσω λοιπόν, ένα πρώτο στίγμα της υποψηφιότητάς μου, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν συμμετέχω σ' αυτήν την προσπάθεια με ψευδαισθήσεις ούτε με κενές υποσχέσεις. Αν και ανέκαθεν η προσφορά στα κοινά ήταν μία επίπονη προσπάθεια, τώρα, ειδικά μετά την κατάρρευση μιας ολόκληρης κοινωνίας αλλά και την ισοπέδωση της οικονομίας της, καλούμαστε πλέον να δουλέψουμε για την ανασυγκρότηση και τη δημιουργία, έργο το οποίο θα είναι κατά πολύ δυσκολότερο και επίπονο.
Πιστεύω ότι η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μία συνεχής και ευσυνείδητη προσφορά προς την κοινωνία και πρέπει να πάψει να λειτουργεί με ιδιοτελείς και βιοποριστικούς όρους.
Συμμετέχω λοιπόν με επίγνωση των δυσκολιών, των συνεπειών αλλά και με σαφή γνώση των δυνατοτήτων τόσο των Δυτικομακεδόνων όσο και της Δυτικής Μακεδονίας.
Σε αυτή την προσπάθεια κατέρχομαι με καθαρούς συμμάχους, με πρώτο και καλύτερο την ίδια μου την οικογένεια, που ήταν και η πρώτη που στήριξε την επιλογή μου αυτή.
Σας ευχαριστώ,
Ηλίας Κάτανας.

27/03/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου